Pinstripe Legends Lifetime Award -Pekka vastaanotti ensimmäisenä USA:n ulkopuolisena arvostetun elämäntyöpalkinnon - Pekka is the first artist outside USA to receive the highly appreciated award.

March 14, 2016

 

Yhdysvaltalainen Pinstriping Legends –yhteisö on jakanut tämänvuotisen Pinstripe Legends Lifetime achievement- elämäntyötunnustuksensa ensimmäistä kertaa USA:n ulkopuolelle. Se on myönnetty suomalaiselle kilpi- ja raidoitusmaalauksen veteraanille Pekka Mannermaalle. Pinstripe Legends  -tunnustus on jaettu 14 kertaa ja sen Palkinto jaettiin Milwaukeen World of Wheels –näyttelyssä, Wisconsinissä 20.2.2016.  Maalaustapahtuman runkona on hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa kerätään varoja lastensairaalalle. Taiteilijat luovuttavat teoksensa huutokauppaan, osa niistä on tehty etukäteen, osa paikan päällä. Alempana näet Pekan huutokauppaan lahjoittamat teokset.

 

The US-based Pinstripe Legends board has given the annual Pinstripe Legends Lifetime Achievement Award to the first ever artist outside North America. It was handed out to Pekka Mannermaa, who is a Finnish pinstripe -and lettering -veteran. The award has been given 14 times at the Milwaukee World of Wheels show, it is connected with a charity auction held at the show, the funds are collected to a childrens hospital. All the artwork that artists create is auctioned, below you can find Pekka's pieces for the auction.

 

Pinstripe Legends Lifetime Award-tunnustuksen saajat ovat alalla ansioituneita taiteilijoita, tähän mennessä sen ovat saaneet / The award winners are all highly respected artists in the branch, the winner are: 2003 Butch Brinza, 2004 Vince Balistreri, 2005 Bob Behounek, 2006 Tom Kelly, 2007 Alton Gillespie, 2008 Tramp Warner, 2009 Alan Johnson, 2010 Jim Brando, 2011 Jack Giachino, 2012 Jack Lindenberger, 2013 Russ Mowry, 2014 Karen Souza, 2015 Steve Chaszeyka,  2016 Pekka Mannermaa

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Seuraavat pinstriping-jatkokurssit Keminmaalla, Turussa ja Kotkassa

August 28, 2018

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square