top of page

Pinstripe Legends Lifetime Award -Pekka vastaanotti ensimmäisenä USA:n ulkopuolisena arvostetun eläm


Pinstripe Legends raadin David Jeffrey ja Harley-Davidson -tehtaan päämuotoilija Ray Drea jakoivat tunnustuksen. - The Pinstripe Legends representatives David Jefferey and Harley-Davidson styling officer Ray Drea handed out the award

Yhdysvaltalainen Pinstriping Legends –yhteisö on jakanut tämänvuotisen Pinstripe Legends Lifetime achievement- elämäntyötunnustuksensa ensimmäistä kertaa USA:n ulkopuolelle. Se on myönnetty suomalaiselle kilpi- ja raidoitusmaalauksen veteraanille Pekka Mannermaalle. Pinstripe Legends -tunnustus on jaettu 14 kertaa ja sen Palkinto jaettiin Milwaukeen World of Wheels –näyttelyssä, Wisconsinissä 20.2.2016. Maalaustapahtuman runkona on hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa kerätään varoja lastensairaalalle. Taiteilijat luovuttavat teoksensa huutokauppaan, osa niistä on tehty etukäteen, osa paikan päällä. Alempana näet Pekan huutokauppaan lahjoittamat teokset.

 

The US-based Pinstripe Legends board has given the annual Pinstripe Legends Lifetime Achievement Award to the first ever artist outside North America. It was handed out to Pekka Mannermaa, who is a Finnish pinstripe -and lettering -veteran. The award has been given 14 times at the Milwaukee World of Wheels show, it is connected with a charity auction held at the show, the funds are collected to a childrens hospital. All the artwork that artists create is auctioned, below you can find Pekka's pieces for the auction.

Pinstripe Legends Lifetime Award-tunnustuksen saajat ovat alalla ansioituneita taiteilijoita, tähän mennessä sen ovat saaneet / The award winners are all highly respected artists in the branch, the winner are: 2003 Butch Brinza, 2004 Vince Balistreri, 2005 Bob Behounek, 2006 Tom Kelly, 2007 Alton Gillespie, 2008 Tramp Warner, 2009 Alan Johnson, 2010 Jim Brando, 2011 Jack Giachino, 2012 Jack Lindenberger, 2013 Russ Mowry, 2014 Karen Souza, 2015 Steve Chaszeyka, 2016 Pekka Mannermaa

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page