Seuraavat pinstriping-jatkokurssit Keminmaalla, Turussa ja Kotkassa

August 28, 2018

Paljon toivottu pinstripingin jatkokurssi toteutuu taas! Tällä kertaa pyrimme tarjoamaan eri puolella Suomea oleville maalareille mahdollisuuden paneutua syvemmin straippaustyön  mahdollisuuksiin. Kurssilla tarkastellaan itse pinstraipin eri tyylien lisäksi myös tekstin liittämistä osaksi straippia. Tutustumme myös lehtikultaukseen ja varjostukseen tekstin yhteydessä, sekä harjoittelemme kuvioon liittyvän kuva-aiheen maalausta.

 

Tämänkaltaisia töitä tehdään sekä ajoneuvoihin, että erillisiin paneeleihin joita myydään tapahtumissa tai tehdään vaikka vaihtoesineiksi muille maalareille. Kaikki tekniikat ovat osa monipuolista straippaustyötä ja siksi olennaisia straipparin työkalupakissa.

 

Kurssin pohjaksi annetaan tehtävänanto, jonka yhteydessä kurssilaiset luonnostelevat etukäteen yksinkertaisen kuva-aihion. Ideoita käsitellään facebookin suljetussa ryhmässä, jossa muutkin kurssilaiset oppivat toisiltaan kun aiheita käsitellään. Tämän etukäteistyön pohjalta lähdetään sitten tekemään kurssilla töitä. Jos facebook ei kuulu sinun maailmaasi, voimme käsitellä kuvaasi myös sähköpostin välityksellä.

 

Keminmaan ja Turun kurssit toteutetaan yhdessä paikallisten oppilaitosten kanssa, Kotkan kurssi tehdään yksityistiloissa.

 

Kurssille osallistuvan toivotaan olevan perillä straippausvälineiden peruskäytöstä, sillä emme juurikaan paneudu enää sen perusteisiin. Sen sijaan palautamme mieleen tekstauksen periaatteita, kultauksen perusasioita sekä kuvamaalauksen sävytykseen ja sivellintekniikkaan liittyviä asioita.

 

 Tsekkaa tarkemmat tiedot sekä ilmoittautumislinkki täältä https://www.wiz-art.org/workshop-suomi

 

 

Please reload

Featured Posts

Seuraavat pinstriping-jatkokurssit Keminmaalla, Turussa ja Kotkassa

August 28, 2018

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square