top of page
wizzzcraft%20Brushworks%20Kinstripe_edit

Palautetta työpajoista... yleisilmeenä osallistujat ovat kokeneet että kurssimateriaalia on aika paljon, mutta sen jakautuminen on ollut hallinnassa. Jokaisen työpajan dynamiikka on hiukan erilainen, välillä jotkin asiat sujuvat nopeasti, välillä niihin on taas paneuduttava syvemmin. Emme kuitenkaan halua päästää ketään "helpolla" vaan pyrimme hakemaan ongelmiin aina ratkaisun, se voi liittyä tekniikkaan, ajattelutapaan, tai se voi olla vaikkapa ihan fyysistä laatua, sillä jokaisen fysiikka on erilainen.

"Olen omistanut siveltimen jo noin 5 vuotta mut en ollut koittanut sitä ennen kun vasta nyt kurssilla,  vasta nyt huomasin kuinka helppo on itse asiassa aloittaa harjoittelu. olen hieman pelännyt aloittavani harjoittelun väärin eli esim kuinka sivellintä käytetään oikein, miten maalin kanssa toimitaan, muut materiaalit - ja todennäköisesti olisinkin väärin tehnyt asioita ilman kurssia. kurssi antoi erittäin selkeän ja hyvän pohjan aloittaa omatoiminen treenaaminen. enää ei pelota tarttua siveltimeen ja aloittaa harjoittelu! aivan mahtava kurssi ja tulen varmasti osallistumaan jatkokurssille kunhan ensiksi treenailen kotona jonkun aikaa! :)"

"Kurssi tarjosi kattavasti tietoa ja harjoittelua. Paljon hyviä vinkkejä, jotka helpottavat varmasti kehittymistä harrastuksen parissa! Opetus oli asiantuntevaa."

 

"Kurssi ylitti odotukseni. Tunnelma oli rento, Pekka on kärsivällinen opettaja. Hommassa on myös sopivassa määrin huumoria mukana. Odotan mahdollisuutta osallistua uudestaan, mahdollisesti vastaavalle peruskurssille sekä ehdottomasti jatkokurssille."

"Päivät oli aikataulutettu hyvin. Tahti oli sopiva. Ongelmakohtiin sai hyvin apua ja ratkaisuja sekä hyviä vinkkejä harjoitteluun jatkossa."

"Kiitos Pekka gurun opeista lämminhenkisessä tunnelmassa ja taidokkaassa tiedon jakamisessa. Erityiskiitos oppien lisäksi myös päivien ruokailuista Ullalle - tosi maistuvat ruuat maalauksien lomassa! Kuten sanottua paljon opin vaikka mitään en vielä osaakaan - näillä opeilla ja eväillä on hyvä jatkaa treenausta! Kiitos Pekka!"

"Kurssi vastasi kaikin tavoin odotuksia. Asiat ja tekniikat esitettiin selkeästi. Kohta kohdalta maalatut mallikuvat helpottivat huomattavasti harjoittelua. Huumori, lämmin ja kannustava porukkahenki tekivät oppimisesta hauskaa ja inspiroivaa."

"Olen ollut monella erilaisella kurssilla elämäni aikana ja aika moni kurssi on lopulta ollut lajiesittelyä enemmän kuin varsinaista opettamista. Ymmärsin kurssin laajuuden ja opetettavien asioiden kirjon tutkittuani hieman alaa ennen kurssille tuloa, joten odotukset olivat aika maltilliset - ehkä vähän oppii pitämään sivellintä ja ehkä kuulen vähän jotain tarinaa vanhoista tekijöistä.  Kurssin laajuus kuitenkin yllätti positiivisesti. Teoriaa oli, mutta aiheesta, eikä varsinaisesti vain lajin esittelyn takia vaan tuotiin heti esiin, että tekniikoita löytyy ja varsinaisesti väärää ei ole. Harjoitteluun annettiin kunnon välineet, eikä mitään marketin halvimpia suteja ja aikaa harjoitusvaiheille annettiin runsaasti.

Erityisesti pidin siitä, kuinka harjottelutyöt veivät eteen päin kohti yhtä ja samaa päämäärää, jossa pääsi halutessaan hyödyntää ihan kaikkia vaiheita mitä on harjoitellut. Kurssi loppushoppailu oli mielestäni ihan huippua! :) sain heti Oikeanlaisen siveltimen scrollien tekoon ja lisämaaleja, jotta harjoittelun alkua ei tarvitse odottaa. Moni harrastus on tyssänny siihen, ettei kurssilla opittua pääse heti kokeilee!"

 

"Parasta oli käytännön ohjaus pensselin ja käden asentoon sekä vartalon käyttöön työskennellessä. Itse sain paljon irti myös esimerkeistä kuvan sommitteluun, viivojen asetteluun ja suhteeseen toisiinsa. Kotiharjoitteet olivat hyvät, helpottivat työhön tarttumista kotona. Itse en kaivannut lopputyölle enempää aikaa, koska koen että siihen menisi helposti useampi tunti. Ja, aiemmasta kurssista sekä omista kotimaalailuista oli hyötyä tämän kurssin oppien omaksumiseen. Kiitos, tulen taas uudelle kurssille!"

"...Kokonaisuutena kuitenkin erittäin hyvä kurssi ja mitä tossa kattelin netistä fontteja kirjainpäätpistekomista niin kyllä sen mielessään osasi hahmottaa, mitä reittiä ainakin oletettavasti siveltimen pitäisi kulkea ja missä asennossa. Se nyt sitten on eri asia totteleeko käsi ja sivellin aivoja... Jää nähtäväksi jahka siveltimet saapuvat ja kerkee harjoittelemaan.

 Ja se niistäminen jo yksistään oli kullanarvoinen neuvo. En usko että nuo meikäläisen nykyiset siveltimet toimivat silläkään tekniikalla sen paremmin, pieniä ovat harjoitteluun."

bottom of page