top of page

Brush painting workshops

- Työpajat Sivellinmaalaukseen

- katso kurssiaikataulut sivun alareunasta!

Työpajat pidetään omissa tiloissamme Turussa. Klikkaamalla kuvaa näet tarkemman selostuksen työpajasta. Ilmoittaudu mukaan linkistä jonka löydät jokaiselta sivulta. Ilmottautumisen yhteydessä lähetämme laskun ennakkomaksusta, joka takaa sinulle paikan kurssilla.

Uusi pinstripingin ja tekstauksen jatkokurssi on nk. brush-up -klinikka. Käymme läpi tekemiäsi töitä ja teemme niihin tarvittavia tai toivomiasi tarkistuksia sekä tarkastelemme tekniikkaasi ja sommitteluasi. Lue lisää:

 

Kurssimaksun voi suorittaa kahdessa erässä, tällöin ensimmäinen erä on ilmoittautumisen yhteydessä ja toinen noin viikko kurssin jälkeen.

Kurssipaikan osoite on Siutlankatu 5, talli 1. 20380 Turku, tästä kartalle

- Nämä tiedot ovat ennakkotietoja, varaamme oikeuden muutoksiin, tiedotamme niistä työpajan osallistujille ensi tilassa.

DSC_6659.JPG
IMG_20180716_173704.jpg
IMG_20170625_110236.jpg
IMG_20180303_004921.jpg

Kurssi lahjaksi?
Valitse haluamasi kurssi ja lähetä meille viesti siitä, saat sähköpostiisi lahjakortin  customoituna saajan nimellä.
Voit myös tarjota vapaavalintaisen kurssin, mistä hyvänsä kaksipäiväisestä työpajastamme. Kurssimaksu suoritetaan tilauksen yhteydessä. Ota yhteyttä sähköpostilla
 

Peruutukset

Jos sinun on peruutettava tulosi, palautamme silloin rahat tilillesi, vähentäen 10 % vaivanpalkkaa. Jos perut tulosi 7 päivää ennen kurssipäivämäärää, palautamme 50 % maksusta. Jos peruutus johtuu kuitenkin sairaudesta, synnytyksestä tai paikallisesta maanjäristyksestä, palautamme maksun vähennettynä 10 % kulumaksulla.

Jos kurssin järjestäminen peruutetaan jostain syystä, maksamme koko summan takaisin ilmoitettuun päivään mennessä.

Kevään 2023 kurssiajat

Seuraava kurssimme on Hot rod -lettering-kurssi keväällä. Sen päivämäärä tarkentuu alkutalvesta.

bottom of page