Brush painting workshops

- Työpajat Sivellinmaalaukseen

- katso kurssiaikataulut sivun alareunasta!

Työpajat pidetään omissa tiloissamme Turussa. Klikkaamalla kuvaa näet tarkemman selostuksen työpajasta. Ilmoittaudu mukaan linkistä jonka löydät jokaiselta sivulta. Ilmottautumisen yhteydessä lähetämme laskun ennakkomaksusta, joka takaa sinulle paikan kurssilla.

Uusi pinstripingin ja tekstauksen jatkokurssi on nk. brush-up -klinikka. Käymme läpi tekemiäsi töitä ja teemme niihin tarvittavia tai toivomiasi tarkistuksia sekä tarkastelemme tekniikkaasi ja sommitteluasi. Lue lisää:

 

Koronatilanteen johdosta kurssimaksun voi suorittaa kahdessa erässä, tällöin ensimmäinen erä on ilmoittautumisen yhteydessä ja toinen noin pari viikkoa kurssin jälkeen. Syksyn kurssit julkaistaan viimeistään elokuussa, tämä ei koske kuitenkaan jatkokurssia.

Kurssipaikan osoite on Siutlankatu 5, talli 1. 20380 Turku, tästä kartalle

- Nämä tiedot ovat ennakkotietoja, varaamme oikeuden muutoksiin, tiedotamme niistä työpajan osallistujille ensi tilassa.

piNSTRIPING BASICS

hOT rOD LETTERING

Jatkokurssit

hOT ROD-LEHTIKULTAUS

Kurssi lahjaksi?

Valitse haluamasi kurssi ja lähetä meille viesti siitä, saat sähköpostiisi lahjakortin  customoituna saajan nimellä.

Voit myös tarjota vapaavalintaisen kurssin, mistä hyvänsä kaksipäiväisestä työpajastamme. Kurssimaksu suoritetaan tilauksen yhteydessä. Ota yhteyttä sähköpostilla

Kevään 2021 kurssiajat

6.-7.3 Pinstriping basics-pinstripekurssi

24.4 Kultauksen perusteet

Julkaisemme tulevat kurssin covid-tilanteen tarkentuessa.